Mine nytårsforsætter i 2017

Jeg er lidt usikker på om det hedder ’mine nytårsforsætter’ eller om det skal være uden ’ter’. Jeg googlede lige hvordan det staves, og det ser ud til man kan stave på begge måder. Gad at vide hvordan Miriam vil stave til det 😀

Jeg vil egentlig ikke kalde dem for nytårsforsæt, for jeg har aldrig været god til at holde fast i dem. Det er lidt af en hyggelig tidsfordriv at lave en liste over hvad jeg gerne vil opnå i år. Måske er det ikke dem alle sammen, men der vil altid være en ’næste år’.

* Jeg vil gerne ud og rejse. Jeg er ligeglad hvor det er henne i verden, bare jeg kommer lidt væk fra Danmark.

* Jeg vil læse flere bøger som ikke har noget med mit studie at gøre. Jeg har ikke engang fået læst de nye bøger som jeg bestilte hjem for et par måneder siden.

* Jeg vil have en stabile trænings uge, hvor jeg kommer afsted 3-4 gange om ugen. Jeg vil prøve at tilmelde mig til forskellige holdtræning og finde ud af om det er noget for mig. Jeg kan godt tænke mig at melde mig til udendørstræning på et tidspunkt.

* Jeg vil også være bedre til kost og finde ud af hvad jeg (min mave) ikke kan tåle. Det er blevet bedre siden, men der er nogle perioder hvor jeg har problemer med maven, og lægen kan ikke rigtig hjælpe, da jeg er sund og rask ifølge alle de prøver jeg har taget.

* Jeg vil gerne have lavet en eller to tatoveringer, men jeg kan ikke helt beslutte mig for hvad de skal være. Jeg har det med at beslutte mig i det sidste øjeblik.

* Jeg vil sortere i alt hvad jeg ejer. Jeg vil sortere tøj, sko og alle de ting jeg har, for at rydde op i det hele, også for at finde ud af om jeg virkelig har brug for dem. Den dag jeg flytter, er der mindre ting at tage med (det vil være toplækkert!).

* Er der noget jeg elsker, er det badekar. Det er så afslappende. Jeg overvejer at finde et hotel som har et badekar og forkæle mig selv, men om det skal være en dag eller en hel weekend, om det skal være her i Danmark eller i nabolande.

* Jeg har et gavekort, Bellevue velvære for hende, og jeg har tænkt mig at bruge det i år. Det skal være massage. Oh yeah! Jeg skal lige finde en ‘perfekt’ dag – en hel dags selvforkælelse. Det kan jeg godt lide 😀

* Jeg og min veninde har snakket om at prøve faldskærmudspring. Jeg ved ikke endnu om det bliver til noget i år, men det kunne være rigtigt fedt, nu hvor jeg gerne vil prøve mine grænser af, og jeg har højdeskræk.

* Sidste år sagde jeg, jeg gerne ville deltage til løb til næste år. Det vil jeg stadig gerne, men jeg kan ikke beslutte mig om hvilke løb jeg skal deltage til udover the color run.

* Det kunne være fedt at prøve at fejre nytår i et andet land, men om det bliver i år, det ved jeg ikke. Jeg skriver nemlig BA i den periode, så ved ikke om det kan lade sig gøre, men det finder jeg nok ud af, når datoen nærmer sig.

* Det er mange år siden jeg sidst har været til en koncert, og det overvejer jeg at gøre i år, men hvilken koncert skal jeg til? Måske Grøn koncert? Måske Justin Bieber? Måske Kim Larsen (hvis han spiller i år). Måske Jon Nørgaard?

Jeg har mange flere ønsker jeg gerne vil have opfyldt i 2017, men det kommer også an på økonomien, og alt kan ske. Lige pludselig sker der andre ting end man havde forventet. Jeg tager en dag ad gangen, og sådan har jeg det også bedst med. Nogle ting kan man planlægge og andre ting kan man ikke. Livet er også lidt sjovere, når man ikke skal planlægge hele tiden og tænke for meget over tingene. Nogle gange handler det bare om at springe ud i det og tage chancer. På den måde lærer man også sig selv at kende. Det er hvad jeg gjorde sidste år, og selvom det kan virke grænseoverskridende, er det alligevel fedt.

Jeg er nu ret sikker på 2017 bliver mit år, hvor der vil ske mange gode ting og nogle af mine ønsker bliver opfyldt. Jeg glæder mig for første gang til hvad der skal ske i det nye år. Jeg er mere end klar 😀

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.