Året 2015

Jeg skrev det her sidste år, og det er lidt sjovt at læse hvor langt jeg er kommet nu. Jeg husker stadig alting – som om det var for nogle dage siden, men følelserne er ikke de samme mere, heller ikke tankerne. Et eller andet sted tror jeg, mit knuste hjerte er helet, men stadig frygter jeg kærligheden.

Det er ca. halvandet år siden hvor mit liv blev vendt op og ned. Jeg vidste hverken ind eller ud. Der skete så mange ting på kort tid. Mine følelser var ikke rigtig med, for det hele var blandet sammen.

Det var nogle lorte måneder til at starte med. Jeg skulle tage nogle svære beslutninger i starten af året med uddannelsen og flytning/bolig. Det var ikke noget jeg troede, det skulle ske. Ikke nok med det, blev jeg godt røvrendt af en eks. Jeg har aldrig i min vilde fantasi troet, jeg skulle blive behandlet så dårligt af én jeg har været kærester med i mange år. Det gjorde rigtigt ondt, helt ind til hjertet.

Jeg var ødelagt og træt af det hele. Jeg havde allermest lyst til at pakke en kuffert og tage væk fra Danmark, og det gjorde jeg. Jeg rejste væk i 14 dage. På rejsen skete der noget og jeg langsomt begyndte at finde mig selv igen.

Der skete rigtig mange ting i de sidste måneder. Jeg begyndte at date. Jeg flyttede til København og boede hos en veninde. Jeg startede i en ny klasse på en ny skole. Jeg fik lavet 3 nye tatoveringer. Jeg fik min egen lejlighed. Jeg startede i 6 måneders praktik. Udover alt det, døde hunden, Rollo og min morfar. Især med min morfar har det været utroligt svært, fordi jeg ikke fik lov til at sige farvel mens muligheden var der. 

Det har været et hårdt år, men jeg kom oven på igen. Det har også været et lærerigt år om mig selv. Jeg er ikke længere den samme som for halvandet år siden, der var trist og deprimeret. Jeg er kommet langt siden og det er vildt (synes jeg).

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.