You’ve got mail

giphy.gif

Hej! Kender I det, man gerne vil skrive en hel masse, men kan bare ikke få det skrevet? Sådan har jeg det lige nu. Jeg har meget på hjertet, jeg gerne vil ud med, men jeg ved ikke hvor jeg skal starte, og når jeg endelig er ved at skrive noget, går hjernen lige pludselig i sort. Det sker hver gang, og derfor vrøvler jeg nogle gange.

Selvom jeg vrøvler, kan det godt give mening alligevel. Ikke hver gang. Jeg har engang skrevet noget, hvor jeg tænkte “what the fucker” – det gælder nu ikke kun blogskriv. Jeg kan også skrive vrøvle-smser og jeg vrøvler i virkeligheden. Nogle gange har jeg meget at sige, og så giver det ikke altid meningen i hvad jeg siger, heller ikke når hjernen pludselig står af. Det sker og heldigvis er det ikke så ofte.

Det vil ske I modtager nogle ‘mails’ hvor jeg vrøvler. Måske forstår I, måske ikke. Hvis I kke gør det og er nysgerrige, så spørger I bare, ik 😉

Det er også en god øvelse for mig at bare skrive hvad jeg har på hjertet uden at tænke over det ikke giver mening, om  I forstår hvad jeg vrøvler om og så videre. Jeg har i mange år altid tænkt lidt for meget over tingene, og det vil jeg gerne lære at lade være med. Det er det samme, når jeg skal skrive opgaver – I skulle bare vide hvor mange gange jeg gik i stå og tænkt over opgaven, der skulle skrives. Jeg gik i panik, og derfor endte det næsten altid med jeg skrev dem i sidste øjeblik. Og jeg havde det af helvedes til. Det har jeg så ikke med bloggen, men jeg tænker over hvad jeg skal dele offentligt. Det gør alle bloggere, ik?

Jeg tror jeg stopper nu, for ellers er jeg ikke til at stoppe. Når man først er i gang, er det svært at stoppe. Vi skrives ved.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.